Over Broer & Zus

Geachte gasten, u kunt heerlijke maaltijden afhalen vanaf 17.00u.
Bestellen kan tot 16:30u via de site, klik op 'bestel' of telefonisch vanaf 10.00u.

Voor lunch en diner bent u verplicht te reserveren. Tevens vragen we u om uw contactgegevens af te staan en stellen vragen omtrent uw gezondheid.
We werken met  2 shifts van 16.30u-18.30u en vanaf 18.30u. We zullen binnen 1,5m bij u aan tafel bestelling opnemen, neerzetten en afruimen, met de nodige voorzichtigheid. U mag met 2 personen aan een tafel, bent u met meer en geen huishouden dan moet de 1,5m gehanteerd worden.

Even voorstellen...

Grand Café Broer & Zus is een gezellig restaurant/café voor 'n heerlijke lunch, diner of zomaar lekker borrelen of 'n kopje koffie. We hebben 8 bieren op de tap en nog eens 20 uit de fles, dus keus genoeg. Zie onderaan deze pagina de bierkaart. 

Of kom genieten van ons Proefplankje bier of wijn, 3 proefglaasjes bier of wijn met kaasjes.
Ons Grand Café, restaurant en terras zijn direct gelegen aan speeltuin met springkussen en midgetgolfbaan. Tevens hebben we twee bowlingbanen. Kom dus een kijkje nemen en geniet van ons gezellig restaurant en terras. Honden zijn binnen voorlopig helaas niet welkom!

Dinerkaarten

Wij accepteren alleen de volgende dinerkaarten:

Volg ons

U kunt ons volgen via Facebook en Instagram 

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden stuur dan een mailtje en wij zullen u middels e-mail op de hoogte houden van de komende activiteiten.

Informatie in de omgeving