Iets te vieren..

Feesten en partijen..

Grand Café Broer&Zus is uitermate geschikt voor het houden van een feest of partij. Denk bijvoorbeeld aan een personeelsfeest, reunie, familiefeest, kinderfeest, maar ook themafeesten. In onze benedenzaal kunt u tevens genieten van diverse buffetten. Deze buffetten stelt u met ons geheel naar eigen wens samen. Veel is mogelijk, bijna alles. Voor elk budget is er wel iets. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak.


 

 .

Kinderfeestje

Uw zoon of dochter jarig en op zoek naar een lokatie voor een kinderfeestje? Bij ons de volgende mogelijkheid: een uur bowlen, frietjes, 'n snack, drankje en na afloop een ijsje:  € 8,50 p/kind. Eventueel in combinatie met de binnenspeeltuin € 1,- p/k extra.

Muziek..

Regelmatig organiseren we muziekavonden of middagen. Uiteenlopend van solo artiesten tot bands. Muziek voor jong en oud. Met mooi weer hebben we regelmatig muziek op ons terras. Hou hiervoor onze website in de gaten.
Mocht u op de hoogte gehouden willen worden van onze aktiviteiten stuur een mail naar info@grandcafebroerenzus.nl met uw naam en mailadres. Regelmatig ontvangt u van ons dan informatie en blijft u op de hoogte van onze aktiviteiten.
Klik voor een impressie van 1e pinksterdag op de volgende links:
filmpje 1   filmpje 2   filmpje 3

In de week van 10 tot 15 juli hebben we verschillende keren een optreden gehad van zanger/gitarist Wessel Veenstra. Wessel zingt en speelt acoustisch allerlei repertoire. klik hier voor een impressie. Bij deze willen we Wessel nogmaals hartelijk danken voor de gezellige sfeer. Klik hier voor een stukje film met twee enthousiaste meezingers !
Openingstijden

Grand Café alle dagen vanaf 10.00u (dinsdags gesloten)

Lunch:
12.00-16.00u

Diner:

Maandag t/m donderdag (op dinsdag gesloten)
17.00 u tot 20.30 u

Vrijdag t/m zondag
17.00 u tot 21.00 u

   

Contactgegevens

Grand Café Broer&Zus
Raaijweg 25
5825 AL Overloon

Tel: 0478-642045
info@grandcafebroerenzus.nl